Loopbaanadvies

Loopbaanadvies kan je niet los zien van jouw persoonlijke omstandigheden.

Loopbaanadvies kan je niet los zien van jouw persoonlijke omstandigheden.

Mijn werkwijze laat zich omschrijven als het aangaan van verbinding. Ik ga als het ware in jouw schoenen staan en door middel van de juiste vragen te stellen komen we er samen achter wat jou werkelijk motiveert, waar jij blij van wordt, wat jou laat stralen. Maar ook wat jou weerhoudt..Samen gaan we deze opstakels te lijf en komen we uiteindelijk uit waar je wilt zijn.”

Hoe bereik je dat?

Je kan kiezen voor één op één coaching, waarbij door mijn werkwijze je veelal na 1 á 2 consults het gewenste resultaat bereikt.

 

 

Het consult vind bij jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving plaats of in Studio De Godin. Een andere mogelijkheid is om mee te doen aan de Godinnenworkshop.

Vanuit mijn baan als re-integratie-adviseur heb ik gemerkt dat vele vrouwen behoefte hebben aan coaching bij het bereiken van hun levensdoel. Dit kan die nieuwe baan, een volledige carrièreswitch maar ook een nieuwe studie zijn.

Door mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan als Intercedente bij Randstad heb ik inmiddels een eigen aanpak ontwikkeld. Ik gebruik o.a. technieken als visualisatie, levensloop en  Voice Dialogue om te ontdekken wat jouw drijfveer is. En wat belangrijk is: ik maak een praktische vertaalslag naar jouw mogelijkheden.

Naast het coachen bied ik ook praktische ondersteuning aan bij het schrijven van een c.v. en  ik geef ook sollicitatietrainingen.

Bijdrage
€ 75,– per sessie.

Meer informatie
Gabi Lodewijk: tel:0620097717