Loopbaaninspiratie

Loopbaaninspiratie en Bellywork

BellyWork is ontstaan nadat ik tijdens mijn burnout iets wilde doen wat mij weer blij en gelukkig maakte. Ik wilde dansen, maar liever niet met een partner. Zo kwam ik op het idee om buikdansles te volgen. Bij buikdansen leer je om te bewegen met je buik en je bekken: het centrum van het vrouwelijke lichaam.

Buikdansen was voor mij de oplossing om weer in contact te komen met mijn lichaam én de kern van mijn vrouw-zijn. Ik heb vele trainingen gevolgd en uiteindelijk ben ik zelf les gaan geven.

In 2009 heb ik mijn vaste baan opgezegd en ben als zelfstandig Loopbaancoach gaan werken.  Wat mij opviel dat met name vrouwen moeite hebben om het beste uit zichzelf te halen. Dit triggerde mij tot onderzoek en behoefte om voor vrouwen een training te ontwikkelen waarbij zichtbaar wordt wat hen drijft en wat zij nodig hebben om hun doelen en dromen te verwezenlijken.

BellyWork is inmiddels uitgegroeid naar een centrum waar je terecht kunt voor allerlei cursussen, trainingen en activiteiten. Alle activiteiten hebben hetzelfde uitgangspunt: het ontdekken van je innerlijke vrouwelijke kracht.

Met BellyWork wil ik vrouwen ondersteunen die zich willen ontwikkelen, ontspannen en ontplooien. De cursusruimte van BellyWork is dan ook te huur voor zelfstandig ondernemers die een cursus of workshop willen organiseren, maar zelf geen cursusruimte hebben.

2014-10-02 19.04.30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.