Over Gabi

_MG_4431-2

Mijn bedrijf BellyWork is ontstaan nadat ik tijdens mijn burnout iets wilde doen wat mij weer blij en gelukkig maakte. Ik wilde altijd al dansen, maar liever niet met een partner. Zo kwam ik op het idee om buikdansles te volgen. Bij buikdansen leer je om te bewegen met je buik en je bekken: het centrum van het vrouwelijke lichaam.

Buikdansen was voor mij de oplossing om weer in contact te komen met mijn lichaam én de kern van mijn vrouw-zijn. Ik heb vele trainingen gevolgd en uiteindelijk ben ik zelf les gaan geven.

Mijn cursusruimte De Godin is inmiddels uitgegroeid naar een centrum waar je terecht kunt voor allerlei cursussen, trainingen en activiteiten. Alle activiteiten hebben hetzelfde uitgangspunt: het ontdekken van je innerlijke vrouwelijke kracht.

Met mijn centrum wil ik vrouwen ondersteunen die zich willen ontwikkelen, ontspannen en ontplooien. De studio is dan ook te huur voor zelfstandig ondernemers die een cursus of workshop willen organiseren, maar zelf geen cursusruimte hebben.

gabi vrouwendag Gabi